Etichete

, ,

Povestea a început cu descoperirea terapiilor alternative, ce aduceau răspuns și alinare, când medicina clasică ridica neputincioasă din umeri. Și, cu fiecare terapie nou descoperită, înțelegeam că nu există un remediu universal pentru o afecțiune sau alta, ci doar cauze adânc îngropate în ființă, cauze ce, odată descoperite, iți indicau metoda sau remediul.
Așa a apărut Aceso. De la numele zeiței ce ghida procesul personal de vindecare, și de autocunoaștere și conștientizare, aș mai adăuga eu; pentru că, nu cred să existe vindecare fără a intra in conexiune profundă cu mintea și ființa ta interioară. Conexiune ce se realizează doar prin sinceritate față de tine însuți, conoscându-te și împrietenindu-te cu tine.
Cred mai mult în prevenție, decât în războaiele duse cu boala. De aceea, aceasta pagină promovează articole, filmulețe care să vă stârnească curiozitatea în a înțelege cum funcționează ființa în ansamblul ei- trup, minte, suflet-spirit.
Această pagină nu este o reclamă pentru niște servicii, este un loc în care împărtașesc, cu voi toți, lucruri ce cred că ne pot fi de folos.
Bucurie!