Etichete

, , , ,

Homeopatia este o practica medicala non-agresiva si eficienta, descoperita si aplicata in Europa de peste 250 de ani. In prezent este extrem de populara, in special in Statele Unite si in Australia.

Homeopatia se bazeaza pe principiul ” cui pe cui se scoate”, formulat pentru prima data in anul 1796 de medical german Samuel Hahnemann ( nascut in Romania, la Sibiu), conform caruia o substanta administrata in doze mici poate vindeca o boala generata de folosirea in exces a aceleiasi substante la un individ sanatos.

Remediile homeopate sunt extrem de eficiente in tratarea bolilor acute si cronice, de la banala gripa, pana la eczema si astm, dar si in vindecarea traumelor mental-emotionale si in ” stergerea” programelor auto-distructive bazate pe frica, vinovatie si pedeapsa din memoria subconstientului nostru.

Medicatia homeopata este obtinuta din substante de natura animala, vegetala sau minerala, diluata in mod repetat. Desi, mecanismul exact de functionare a homeopatiei este departe de a fi pe deplin inteles, se stie ca prin diluarea substantei originale ( mai precis se lucreaza cu matricea informationalo-energetica a substantei minerale, vegetale sau animale ) se obtine un remediu sigur si eficient in vindecarea a numeroase afectiuni, aceasta intamplandu-se in cazul in care substanta activa a fost prescrisa corect. Mai bine zis, medicul trebuie sa identifice corect structura informationalo-energetica a pacientului si apoi sa ii gasesca corespondentul printre remedii.

Avantajele terapiei, pe langa costurile reduse ale remediilor, gama variata de afectiuni tratabile, sunt date si de examinarea pacientului nu numai din punct de vedere fizic ci si mental-emotional ( putandu-se astfel preveni aparitia unor afectiuni  prin identificarea anumitor patternuri comportamentale), pacientul fiind evaluat si tratat ca un intreg si nu doar simptomatologic.

Homeopatia este o terapie holistica ce poate fi folosita eficient indiferent de varsta! Nu trebuie sa ajungem in faza de manifestare a bolii pentru a consulta medicul homeopat, caci, pana la urma:1781883_518000904983694_500425047_n

                           MAI BINE PREVENIM DECAT SA TRATAM!!!

dr. Smarandita Pacuraru