Etichete

, , ,

Cand experimentam Adevarul si el devine practica noastra zilnica, Iubirea ramane Iubire si nu se transforma in Gelosul Atasament si Dureroasa Dependenta, glazurate si infasurate in teribila frica de a-l pierde pe celalalt.

In Adevar, stii ca ESTI unic si cel de langa tine are nevoie de unicitatea darurilor  Fiintei tale, pentru totdeauna sau doar pana intr-un punct…. si daca, se ajunge in acel punct, STII sa-l lasi sa plece, pentru ca in Adevarul  fiintei tale toate raspunsurile de care ai nevoie sunt acolo, neconditionat si intotdeauna.

Pentru cei ce cauta, vor sa cunoasca si sa inteleaga:
Adevarul este doar Unul, Binele si Raul sunt doar parametri descriptivi ai scarii de evaluare personala.
Cand esti/ traiesti in Adevarul fiintei tale, pur si simplu, nu poti gresi! doar experimentezi.
Efectele experimentului, in functie de ceea ce genereaza, pot fi etichetate cu bine sau rau…. de cele mai multe ori de cei dragi noua.
Astfel, Calea personala este creata de fiecare clipa traita in Adevar, iar Adevarul aduce intotdeauna bucurie!….si unde este tristete….fiecare sa caute!

” Atunci cand practicam adevarul, tot ceea ce vorbim devine adevarat. Tot ceea ce spunem se intampla, deoarece cuvantul nostru devine aur. Atunci cand nu practicam adevarul, tot ceea ce spunem si ceea ce facem devine o minciuna. Practica adevarului ne cere sa fim vigilenti, onesti si sa ne acceptam pe noi insine si pe altii. Ea incepe cu atentia treaza, dar si cu faptul ca incetam sa ne mai prefacem ca micile acte de lasitate nu conteaza.”- Vise curajoase- Alberto Villoldo