Etichete

, , , , ,

Intr-o tara, in care a fi absolvent de medicina inseamna o mare provocare nu numai in a-i vindeca pe altii sau in a-i ajuta sa nu se imbolnaveasca, ci si in a -ti duce traiul cu demnitate si a-ti practica meseria in conditii decente, noi am ales sa ramanem si sa-i ajutam, sa-i invatam si sa-i constientizam pe cei cu care venim in contact, ca si pacienti si nu numai.

Intr-o tara in care o schimbare de regim a dus la prabusirea si rasturnarea valorilor, in care oricine se pripcepe la orice, chiar daca are studii sau nu… noi am ales sa ramanem si sa fim medici.

A fost necesar sa intelegem ca, in acesta debusolare generala este necesar sa readucem oamenilor respectul asupra meseriei de medic si asupra aceluia care o practica si am lucrat in mijlocul oamenilor noua ani, noua ani in care am incercat, pe langa tratamente, sa facem si educatie medicala si de viata. Am inceput sa lucram, acolo, la sat, unde valorile morale se pierd cel mai usor, frustarile oamenilor fiind mari si crescand foarte repede privind emisiuni de televiziune cu personaje ce cheltuie mii de euro pe o poseta si ei, poate, nu au nici apa curenta in casa.

A fost necesar sa intelegem ca, oamenii au nevoie sa vorbesca si fie ascultati… caci ce sa vezi, boala incepe in suflet si in minte, acolo unde suntem prea grabiti si indiferenti sa ne mai si cercetam si astfel, noi oamenii am ajuns sa credem despre noi, ca suntem doar acele imagini fugitive pe care le vedem dimineata in oglinda, in graba noastra zilnica spre nicaieri si niciunde.

Si atunci, am ales sa cautam dincolo de granitele medicii clasice, de granitele corpului fizic si am invatat , am invatat despre minte, suflet, energie, am invatat despre natura si importanta mediului in care traim, ne-am reintors spre Divinitate si am cautat sa intelegem legatura oamenilor cu Dumnezeu si cu toate credintele lor in semne si in stele….si asa am ajuns la Homeopatie, Flori Bach, Reiki si Astrologie… sa ne intelegem si sa ne vindecam pe noi insine , mai intai, si pe cei dragi, mai apoi; caci nu poti vindeca si intelege pe altul, daca tu nu esti vindecat si nu te intelegi pe tine insati.

Nu suntem terapeuti, astrologi, descantatori, vraci, shamani sau mai stiu eu ce… suntem medici, medici care au ales sa cunoasca, sa inteleaga si sa creeze omulului posibilitatea de a-si gasi propria cale spre echilibru si, acolo unde este cazul, spre vindecare.

Acesta este ACESO: propriul drum, propria cale spre intelegerea de sine, echilibru si vindecare.

Noi am ales acest drum, il parcurgem in propriile noastre vieti si pentru ca am reusit, am ales sa ajutam si sa impartasim cu fiecare dintre voi, cei care vor.

 Cu drag de Viata si Oameni!

 ACESO